Kouluttamista ja lomailua

Normaali

Olin 17.2. Helsingissä lihastautiliiton koulutuksessa kertomassa koulu kokemuksistani. Oli myös hienoa saada kuunnella muita luennoitsioita. Se oli tosi kiinnostavaa. En ollut suuresti valmistellut puheenvuoroani, jonka vuoksi minua jännittikin huimasti. Muistan kuinka sydämmeni pamppaili ennen omaa puheenvuoroani. Aloitin kertomalla hiaman perusasioita itsestäni, jonka jälkeen siirryin kertomaan normaalin- ja erityiskoulun hyvistä sekä huonoista puolista. Taustallani oli tämä blogi, josta kerroin myös vähän.

Minulle jäi päivästä mieleen yksi kysymys: Miten olet noin rohkea? En ollut osannut odottaa näin vaikeata kysymystä, mutta osasin silti kertoa, että se on kannustavan ja luotettavan perheeni ansiota. Ilman heitä en olisi varmaan uskaltanut luoda tätä blogiakaan. Joka tapauksessa olen iloinen, että minut pyydettiin koulutukseen mukaan. Uskon, että joku sai jutuistani jotain hyödyllistä irti. Oli mahtavaa saada positiivista palautetta esitykseni jälkeen.

Nyt olen saanut nauttia hiihtolomasta, joka ikävä kyllä on ihan juuri ohi. Ennen lomaa minulla oli suuria visioita siitä, mitä kaikkea tekisin, mutta suunnitelmani eivät aivan toteutuneet. Tulin heti alkuun kipeäksi, joten en päässytkään uimaan niinkun piti. Sitten lepäilin vaan ja katselin videoita koneella. Ehkä tekee ihan hyvää välillä vaan olla. Pääsin kuitenkin hetkeksi mökkeilemään ja näin sillä samalla reissulla isomummua ja pappaakin. Oli kiva nähdä heitäkin pitkästä aikaa ja rupatella niitä näitä.

Keskiviikkona sain nauttia laatuajasta äidin kanssa. Olimme ensin kaupungilla ja illalla teatterissa katsomassa Neljän tien risteystä. Oli hyvä esitys. Ja olimme väliajaksi varannut pöydän ja pari suolaista leivosta, namskis. Torstaina kävin siskoni kanssa Myllyssä shoppailemassa. Luulin loman alussa, että en ehdi tekemään mitään, koska olen kipeä, mutta toisin kävi, onneksi.

Olin alunperin suunnitellut lomalla lukevani vaan kokeisiin, mutta yskä ja kuume yllätti, jonka jälkeen halusin rentoutua. Myönnetään etten ole pysynyt koulukirjoista erossa koko lomaa, mutta olen kuitenkin osannut hiukan rauhoittua ja nauttia lomasta ilman tressiä. Olen tietenkin kuunellut paljon musiikkia ja tänään katson uuden musiikin kilpailun finaalia. Toivon, että Sandhja voittaa. Sen biisissä on tosi hyvä sanoma ja ääni on ihan uskomaton.

image.png

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s